HÍREK
BEMUTATKOZÁS
SZOLGÁLTATÁSOK
KAPCSOLAT
WEBMAIL
HELP
           
 
 

bemutatkozunk

szolgáltatásaink
tagság és díjak
        fogyasztóvédelem
        génmanipuláció
        globalizáció
        internetjog
        levelezőlisták
linkek
 
 
 
 
 

 

Mik azok az inter-fészkek?

Az egyes inter-fészkek egy-egy nagyobb, de jól körülhatárolt témakör információit igyekszik összegyujteni. Megtalálhatók bennük papír alapú anyagok internetes változatai, eleve az internetre készült cikkek, tanulmányok, adatbázisok, gyakori kérdések megválaszolása, stb.

A legtöbb inter-fészek elnevezése önmagáért beszél. Talán ketto olyan akad, amely rövidebb magyarázatra szorul. A címtárban az ÖKFA által kiadott Zöld Hálózat címu könyv és saját források alapján készült olyan címjegyzék, amelyben a leheto legtöbb környezet- és természetvédo szervezet, hivatal megtalálható. A Dokumentumtár elsosorban olyan jegyzokönyveket, állásfoglalásokat, nyílt leveleket, tanulmányokat stb., tartalmaz, amelyek a környezet- és természetvédelemmel kapcsolatosak. Kiépítését az 1999-es OT anyagaival szeretnénk elkezdeni, jelenleg még csak néhány feldolgozatlan anyag van benne -- a korábbi OT-k dokumentumaiból.

Természetesen igyekszünk összegyujteni az egyes témákban fellelheto egyéb internetes források jegyzékét is, ezek a külön kis gyujtemények minden fészekben megtalálhatók lesznek. Amennyiben további ötletekkel, anyagokkal tudnál segíteni nekünk, kérünk ne habozz, hanem írj levelet a Zöld Pók Hálózat webmesterének, a halomester@zpok.hu címre -- segítségedet elöre is köszönjük!

Abban a reményben kívánunk kellemes fészeklátogatást, hogy valóban hasznos, és értelmes dolgokat fogsz találni nálunk!